Η εταιρία ΜOUTALIDIS OIL & TYRES ιδρύθηκε το 1975 με έδρα στην οδό Παύλου Μελά 15 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.Το 2008 μεταφέρθηκε στις καινούριες ,ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της φορτώσεως  καυσίμων σε ένα χώρο 21.000τμ. στην άνωθεν περιφεριακή ευόσμου στην οδό  προέκταση μακρυγιάννη με αναγεννήσεως  όπου και εδρεύει έως σήμερα.

 Αντικείμενο μας,πέρα από τα καύσιμα υψηλής ποιότητας και υγραερίου , είναι μια σειρά παροχής υπηρεσιών όπως:

 

-Η τροφοδοσία καυσίμων σε εργοστάσια, βιομηχανίες  κ.α.

-Διανομή κατ οίκων πετρελαίου θέρμανσης.

-Parking φορτηγών ,Λεωφορείων ,αυτοκινήτων κ.α.

-Πλυντήριο Φορτηγών & Λεωφορείων 

-Βουλκανιζατέρ και εμπορία ελαστικών

-Ζάντες

-Πλυντήριο αυτοκινήτων & Πλύσιμο στο χέρι

-Αλλαγή λαδιών.

-Καθαρισμός φαναριών.

 

Προσφέρουμε επίσης μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων όπως λάδια, μπαταρίες, αξεσουάρ αυτοκινήτου κ.α.

Παράλληλα, διαθέτουμε σημεία self service με σκούπες   και πλυστικά μηχανήματα, ενώ σας παρέχουμε έναν ευχάριστο, ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τραπεζοκαθίσματα και αυτόματους πωλητές καφέ αναψυκτικών όπου μπορείτε να περιμένετε ενώ εκτελούμε κάποια εργασία στο αυτοκίνητο σας

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας μας στον τομέα των καυσίμων, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό που διαθέτουμε μας καταστεί ικανούς να εκπληρώσουμε με ευθύνη και συνέπεια κάθε ανάγκη σας δίνοντας έμφαση, στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Τέλος, στόχος της εταιρείας μας είναι η διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

booked.net

Σήμερα38
Σύνολο142438

Ποιός είναι Online

Επισκέπτες : 3 Επισκέπτες online Μέλη : 0 Μέλος online